Mijn aanbod

Leefstijl- & Vitaliteitstraject

Mijn leefstijl- en vitaliteitstrajecten zijn maatwerk. Samen pakken we niet alleen de symptomen aan, maar werken we aan het wegnemen van de oorzaken van de ontstane disbalans. We werken gedurende een aantal sessies aan het versterken van persoonlijke veerkracht, onder andere op het gebied van lichamelijke gezondheid, zingeving en zelfredzaamheid. Het traject bestaat uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een integrale vitaliteitscheck en/of een leefstijl- en voedingsanalyse en coachingssessies.Integrale Vitaliteitscheck


Tijdens een Integrale Vitaliteitscheck krijg je meer inzicht in je Vitaliteit en Balans. Je gaat zelf de balans opmaken hoe het met je gaat op de 5 levensgebieden uit het Integrale Vitaliteitsmodel. Op basis van de antwoorden die je hebt gegeven in de vragenlijst, volgt er een verdiepend coach gesprek van 90 minuten waarin we gaan onderzoeken op welke levensgebieden het goed gaat en waar er verbetering wenselijk is. Ook kijken we naar de samenhang tussen dat wat er nu speelt in je leven en je gezondheidsklachten en of er verbanden te leggen zijn tussen de verschillende thema’s.

Leefstijl- & Voedingsanalyse


Tijdens een Leestijl- & Voedingsanalyse krijg je meer inzicht in je voedingspatroon en leefstijl en waar je verbeteringen kan doorvoeren ten goede van je gezondheid en geluk. Je beantwoord digitaal vragen over voeding, beweging, spanning & ontspanning, en zelfbeeld. Een lichaamsmeting vindt plaats tijdens de afspraak en maakt onderdeel uit van de analyse. Op basis van de antwoorden die je hebt gegeven over je huidige voeding- en leefstijlpatroon, volgt er een verdiepend coach gesprek van 90 minuten waarin je advies, tips en coaching krijgt over het verbeteren van je voeding- en leefstijl.