Quickscan Organisatie in Balans™ 

€500,- 

I.v.m. gebruikmaking van de KOR breng ik geen BTW in rekening

De Quickscan Organisatie in Balans™ is een workshop van een dagdeel waarin in je met een team of afgevaardigden de pijnpunten binnen de organisatie in no-time inzichtelijk weet te maken en deze te transformeren naar duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen.  Dit is een 5-dimensionale scan gericht op alle factoren die samen de balans bepalen in iedere organisatie.

  

Herken je één of meer van de volgende situaties? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een verdere verkenning:


 • De omzet binnen de organisatie loopt terug en/of de marge staat onder druk
 • De medewerkers lijken minder gemotiveerd en zijn afwachtend
 • De werkdruk is hoog, veel mensen hebben last van stress en er is een hoog ziekteverzuim
 • Veel medewerkers hebben moeite met prioriteiten stellen
 • Moeite met aantrekken van nieuwe medewerkers en behouden van medewerkers
 • Communicatieproblemen tussen management en medewerkers
Resultaat
 • Bewustzijn van de “vitaliteit” van de organisatie
 • Inzicht in de kernoorzaken van problemen binnen de organisatie
 • Geen advies van buitenaf, maar inzicht van binnenuit
 • Duidelijkheid over hoe de vitaliteit van de organisatie verbeterd kan worden
 • Draagvlak onder de medewerkers, zicht op de pijnpunten, duurzame oplossingen
 • Bewezen effectieve vijf-dimensionale integrale aanpak

  Workshop van een dagdeel. Max 12 personen

Leefstijl- & Vitaliteitstraining/-workshop

Prijs op aanvraag 

 

Ben je op zoek naar een energieke, dynamische en inspirerende groepstraining of workshop op het gebied van leefstijl en vitaliteit? Naast persoonlijke coaching verzorg ik ook leefstijl- en vitaliteitstrainingen en workshops op maat. Voordelen van het werken in een groep zijn: je inspireert elkaar, houdt elkaar scherp en het is kostenbesparend.

 Ik ontwikkel een programma op maat dat aansluit op de leefstijl- en vitaliteits-verbeterpunten en dat aanzet tot actie bij de deelnemers.

Tijdens de training is het belangrijk dat er aandacht is voor persoonlijke leerstijlen en leerdoelen zodat iedere deelnemer naar tevredenheid wordt bediend.


 Na een kennismakingsgesprek waarin we de hulpvraag van het team helder krijgen en de te behalen doelen vaststellen, ontwikkel ik een doeltreffend en motiverend trainingsprogramma op maat dat aansluit bij het team.

Vitaal aan het werk

€1250,-

I.v.m. gebruikmaking van de KOR breng ik geen BTW in rekening

Dit traject bestaat uit 6 maanden individuele begeleiding. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we eerst samen het beginpunt en de gewenste eindbestemming. In dit gesprek worden ook verwachtingen uitgesproken ten aanzien van betrokkenheid van werkgever en werknemer tijdens dit traject. 

Het is een traject waarbij werknemer verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen leerproces en waarbij gewerkt wordt met opdrachten en oefeningen, die hij/zij gaat toepassen in het werk en in de privésituatie. Zodat er in plaats van ’te praten over het probleem’ juist daadwerkelijk concrete stappen gezet gaan worden die leiden tot duurzame verbetering van de belastbaarheid en inzetbaarheid. 

Na de coachsessies vindt een evaluatie plaats van de bereikte doelen. Indien gewenst samen met zijn/haar directe manager en de coach. Van deze evaluatie wordt een verslag gemaakt


Individueel coachtraject


*De prijs is een indicatie en kan afwijken afhankelijk van het gewenste aantal sessies en het aantal medewerkers per bedrijf. Bovenstaande prijs is op basis van 6 coachsessies per medewerker.